Activitats

A la llar

Juguem a expressar-nos

Llum, color, música i cos; es treballa d’una forma interdisciplinària, on hi ha una barreja de diferents tipus de llenguatges: corporal, plàstic i visual, musical… Presentació de propostes per treballar i aprofundir en els cinc sentits: vista, tacte, oïda, volum i dimensió espacial, tot potenciant la creativitat.

Drac Insta 9.png
Drums Icon

Música

La música contribueix al fet que els infants se sentin com a casa, enfortint aquesta relació afectiva amb l’educadora. La presència de la música a l’escola permet posar l’infant en contacte amb una gran diversitat d’estils, formes, obres i despertar en ells vivències i sensacions particulars i úniques.

7422©ARIADNAARNES.jpg
Playball Icon

Psicomotricitat

Fem servir la psicomotricitat com a eina per afavorir el domini del moviment corporal, la relació i la comunicació que establirà amb el món que l’envolta. Moviment, lateralitat, equilibri i motricitat fina.

20181017_104219-1-scaled.jpeg

Aniversaris

El dia de l’aniversari de cada nen i nena de l’escola el celebrem amb una petita festa: fem una corona i bufem les espelmes!

7021©ARIADNAARNES.jpg

Contacontes

Cada divendres, ens reunim totes i tots a la sala polivalent i expliquem un conte. Les històries les expliquem de diverses maneres: a vegades són ombres, a vegades imatges, d’altres vegades les mestres ens disfressem, de tant en tant apareixen personatges de paper o titelles.

pexels-marta-wave-6437458.jpg

Hort

Ensenyem als nostres infants a tenir respecte pel medi ambient mitjançant la cura de les plantes de l’escola. Ells planten, cultiven i reguen, i gaudeixen així del premi de poder menjar-se després les maduixes, els pèsols, els enciams, les pastanagues….

Captura de pantalla 2021-04-28 a las 22.

Sortides

Piscina (2-3 anys)

El fet d’anar amb els infants a la piscina és per poder integrar els conceptes treballats a l’aula en el descobriment del medi aquàtic, ampliar el bagatge motriu de l’infant introduint noves experiències dins de l’aigua i també aportar i consolidar hàbits que enriqueixin els recursos del nen o nena a l’hora d’enfrontar-se a la seva realitat quotidiana.

 

L'activitat es du a terme setmanalment a les piscines del Club Natació Barcelona. Transport en autocar privat.

Palau de la música

En Jan, un titella aventurer, intentarà ajudar al seu amic el grill. Comença així un recorregut de sons i sorolls que ens portarà a una gran ciutat, arribarem a una platja, viurem una tempesta i finalment desembocarem al bosc desitjat. La força del tro, el xiulet del vent, el xipolleig del mar i el cant dels ocells, entre d’altres, esdevindran uns dels principals companys de viatge d’aquests dos protagonistes intrèpids.

Es tracta d'un espectacle de titelles amb música en directe produït pel Palau de la Música

Fundació Miró

La Fundació Miró té algunes de les obres més representatives del pintor català.  A més a més de grans pintures, tapissos i escultures, també hi ha sales destinades al públic infantil.