La llar

Els infants

són els protagonistes

_AN_5875©ARIADNAARNES.jpg

Què fem?

Som un equip compromès i ens agrada

molt la nostra feina!

Estem contínuament innovant, proposant noves activitats que omplin d’il·lusió els menuts, que els ajudi a seguir creixent, que els traslladin a un món ple de màgia, per riure, per divertir-se, per a construir… Cada nen i nena són especials, únics i protagonistes….

L'objectiu principal del centre i de l'equip educatiu que hi treballa és el d'aconseguir que els nens i nenes se sentin bé, estimats i segurs. Per tant, els proposem un seguit d'activitats que s'adapten perfectament a cada franja d'edat, amb el qual aconseguirem el desenvolupament de l’infant a nivell personal i social.

Objectius

Els objectius fonamentals són:

  • Estimular el desenvolupament de les capacitats intel·lectuals, motrius, socials i emocionals dels infants.

  • Potenciar la creativitat, l’interès i la curiositat per descobrir.

  • Garantir la seva seguretat i cobrir les seves necessitats fisiològiques.

  • Transmetre hàbits que els permetin aconseguir autonomia, seguretat, i els facilitin l’adquisició de nous aprenentatges en la seva evolució personal.

  • Potenciar la convivència, ja que afavoreix la igualtat entre sexes, cultures i capacitats físiques i psíquiques.

  • Aconseguir la major autonomia dels infants a fi d’afermar la seva pròpia personalitat i proporcionar-los la independència suficient per valer-se per si mateixos en determinats quefers diaris.

  • Treballar l’autonomia amb els infants des dels 4 mesos fins als 3 anys, amb l’objectiu de desenvolupar al màxim les seves capacitats cognitives, físiques, emocionals i socials, evitar estats no desitjats en el desenvolupament i ajudar a les famílies amb eficàcia i autonomia en la cura i desenvolupament dels mateixos.

pexels-charles-parker-5859225.jpg